Annons:

Henrik Axling ny vd på Hertz

Henrik Axling har utsetts till vd på Hertz Biluthyrning.

Henrik Axling efterträder den 1 oktober Anders Gustafsson som blir vice vd på Volvo Personbilar Sverige AB. Anders Gustafsson kvarstår som styrelseordförande för Hertz Biluthyrning.
 
Henrik Axling började på Hertz Biluthyrning som key account manager på säljavdelningen för åtta år sedan och har under åren varit både ansvarig för miljö, affärsutveckling och vicepresident för Hertz förbättringsarbete.
 
– Det ska bli väldigt roligt och spännande, säger Henrik Axling. Under mina år på Hertz har jag fått möjligheten att både ta in kunder i företaget, utveckla franchise-avdelningen, och jobba för bättre lönsamhet och effektivitet. Min främsta uppgift som vd blir att ytterligare förstärka Hertz framgångar och att fokusera på det som är värdeskapande för våra kunder.
 
– Hertz har under de senaste åren gjort stora satsningar inom miljö och säkerhet, vilket är något som vi ska fortsätta att prioritera och utveckla. Jag brinner för en engagerad personal och med det arbete som vi har framför oss ska det bli ännu roligare att jobba på Hertz, säger Henrik Axling.

Kommentarer är stängda.