Annons:

Eva Östling Ollén blir ny vd i SHR

Sveriges hotell- och restaurangföretagares vd Mats Hulth lämnar sin tjänst i början av hösten 2010.

Eva Östling Ollén från Svenskt Näringsliv kommer att ta över när Mats avslutar sitt uppdrag på SHR.
 
Eva Östling Ollén, som arbetar som regionchef för Skåne på Svenskt Näringsliv sedan april 2007, kommer att börja på Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare på halvtid den första april 2010 för att en månad senare gå över till heltid. Senast den första september tillträder hon som vd. Fram till dess kommer Mats Hulth fortsätta att vara vd och under en övergångsperiod arbetar de tillsammans.
 
– Jag ser fram emot att jobba i en bransch- och arbetsgivarorganisation som är i ständig rörelse, säger Eva Östling Ollén.
 
Eva har tidigare varit vd för Bemanningsföretagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag med verksamhet inom till exempel personaluthyrning och jobbförmedling. Bemanningsföretagen ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Hon har också bred kommunalpolitisk erfarenhet från Malmö. Eva har även arbetat inom den privata tjänstesektorn både i Sverige och i Danmark samt även som egenföretagare inom PR.
 
– Det har inte varit lätt att hitta en ersättare till Mats Hulth som betytt så oerhört mycket för att göra SHR till vad det är idag, säger Ulf Adelsohn, ordförande för SHR. I Eva Östling Ollén har vi funnit en person som med sin breda erfarenhet, kompetens och positiva läggning ska kunna fortsätta att bygga ut och bredda SHR.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024