Annons:

Joakim Nilsson ny Sverigechef för Scandic

Scandic rekryterar en ny Sverigechef . Joakim Nilsson tar över som chef för Scandics 73 hotell i Sverige.

Joakim Nilsson kommer närmast från Menigo Foodservice där han var business area director. Han har också haft ledande roller inom försäljning, marknad och drift på 7-Eleven, Pressbyrån och Fritidsresor.
 
– Mina första intryck från Scandic är otroligt positiva och har till stor del handlat om människorna jag möter och de människor som möter varandra på våra hotell. Gästen är navet allt snurrar kring, och i min uppgift blir det enormt viktigt att ge hotellen samt hotelldirektörerna de förutsättningar som behövs för att kunna fortsätta erbjuda inspirerande mötesplatser och en fin logiprodukt varje dag. Det är med stor ödmjukhet och glädje jag nu tar över stafettpinnen som Sverigechef för den ledande hotellkedjan i landet, säger Joakim.
 
– Scandic växer i Europa och sedan 2007 har det tillkommit fem nya hotell enbart i Sverige. Dessutom öppnar ytterligare tre stora hotell inom kort, i centrala Stockholm, Kista och Karlskrona. Den svenska marknaden är Scandics enskilt största, med 73 hotell och en omsättning på cirka fyra miljarder kronor, därför var det en utmaning att hitta rätt person för jobbet, berättar Frank Fiskers, vd och koncernchef för Scandic.
 
Joakim Nilsson rapporterar till Martin Creydt, som nu fortsätter att driva Scandics operativa verksamhet på koncernnivå.

Kommentarer är stängda.

Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024