Annons:

Såstaholm Hotell och Konferens årets svenska mötesplats

Såstaholm Hotell och Konferens i Täby får priset Årets svenska mötesplats 2009.

Svenska Mötens årliga pris till landets bästa mötesplats delades ut i Stockholm under gårdagen.
 
– Vi är naturligtvis jättestolta och glada över det här priset. Det är det finaste du kan vinna inom branschen. Priset betyder väldigt mycket eftersom det är Svenska Mötens kunder som röstat fram oss. Det är samtidigt ett erkännande för ett långsiktigt och målmedvetet arbete där vi alltid strävar efter att vara bäst. Vår unika konceptualisering, och vårt kompromisslösa gästfokus är grunden till utmärkelsen. Jag vågar nog påsta att jag har marknadens bästa medarbetare och det känns fantastiskt att få dela detta med dem. Vilken energi det skapar och nu ska vi naturligtvis försöka bli ännu bättre, säger Ulrik Clemens von Döbeln, vd på Såstaholm Hotell & Konferens.
 
Över 2 000 aktiva konferensköpare har deltagit i omröstningen. Såstaholm var solklar vinnare. Alla som medverkat i omröstningen har även haft möjlighet att motivera sitt val och i sammanfattning lyder det enligt följande:
”Såstaholm Hotell & Konferens har behållit känslan av det som Såstaholm en gång var, teaterparadiset Höstsol, i kombination med modern, ombonad design och lustfyllda överraskningar. Såstaholm erbjuder kreativa och välsmakande måltider, allt från frukost till nattamat och en varm, sprallig och gästvänlig personal med stor professionalitet.”

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024