Annons:

Grand Hôtel inviger spa

Grand Hôtel i Stockholm inviger sin nya exklusiva spaanläggning Raison d'Etre.

Hotellet beskriver den nya spaanläggningen som en av Sveriges mest påkostade. ”I en elegant och vitaliserande miljö med tydlig nordisk prägel kommer besökaren att erbjudas en spaupplevelse utöver det vanliga, med ett exklusivt urval av flera unika behandlingar”, skriver hotellet i ett pressmeddelande.
 
Anläggningen är inhyst i Burmanska Palatset och omfattar spasviter, behandlingsrum, gym och såväl kalla som varma pooler. Totalytan på 1200 kvadratmeter fördelas på en 900 kvadratmeter stor spaavdelning och ett gym på cirka 300 kvadratmeter, varav flera delar med utsikt över Kungliga slottet.
 
– Ett förstklassigt spa har länge varit efterfrågat bland våra gäster och därför är vi nu stolta över att kunna slå upp portarna till Grand Hôtels nya spa. Vi får möjlighet att ge varje besökare ett personligt omhändertagande i en exceptionell miljö, säger Nils Axing, vd Grand Hôtel.
 
Raison d’Etre har specialiserat sig på att etablera och driva spaanläggningar med holistisk inriktning världen över. Raison d’Etre spa på Grand Hôtel är däremot det första projektet där Raison d’Etre går in i som delägare till lika delar, och där den andra ägs av Grand Hôtel.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024