Annons:

Norwegian inför bonusprogram

Idag startar Norwegian ett bonusprogram för sina kunder.

Norwegian Reward är namnet på det bonusprogram som flygbolaget nu inför och som vänder sig till både privat- och affärsresenärer. De poäng som samlas ihop kan användas som betalning av resor och bagage eller till att boka sittplats.
 
Medlemmar i bonusprogrammet får två procent tillbaka på priset av en lågprisbiljett och tio procent tillbaka på priset av en flexibel biljett. Poängen behöver inte sparas för att komma upp till en viss summa.
 
– För att göra det enkelt har vi till exempel skippat korten, du behöver inte räkna antalet flugna miles eller hålla reda på en massa krångliga regler. Norwegian Reward ska vara lika enkelt att använda och förstå som detaljhandelns kundförmåner, säger Åsa Larsson.
 
I stället för att använda ett traditionellt plastkort skapar resenären en egen profil på Norwegians hemsida. Där läggs alla biljettbeställningar in och de poäng som intjänats visas automatiskt.
 
Även företag kan teckna medlemskap, Corporate Reward. I Corporate Reward är det företaget som är medlem och får CashPoints. Poängen kan användas som betalning av nya tjänsteresor.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024