Annons:

Malmö Aviation miljöcertifieras

Malmö Aviation blir det första reguljärflygbolaget som miljöcertifieras enligt ISO 14 001.

– Det är fantastiskt att vi nu kan presentera för våra kunder och samarbetspartner att vi har blivit miljöcertifierade. Samtidigt har det varit viktigt att inte miljöcertifiera Malmö Aviation bara för att få ett fint diplom att hänga upp på väggen. Vi har från början satt upp höga miljömål och valde följaktligen ett av de mest respekterade certifieringsorganen i Sverige, SP Certifiering, som vårt certifieringsorgan, säger Malmö Aviations miljöchef Ann-Sofie Hörlin.
 
Malmö Aviations miljömål är uppsatta inom de områden där man har störst miljöpåverkan: utsläpp till luft, buller, avfall och inköp.
 
– Att följa upp vår verksamhet och sträva efter att ständigt förbättra vår miljöprestanda är ett långsiktigt åtagande. Vi kommer fortsätt att minska och förebygga negativ miljöpåverkan och en mycket viktig del är medarbetarnas miljökompetens och engagemang, säger Ann-Sofie Hörlin.
 
ISO 14 001 är en internationell standard som används inom alla slags verksamheter och industrier för att säkerställa systematiska och kontrollerade miljöförbättringar.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024