Annons:

PATA lanserar stor branschworkshop till havs

6-7 februari nästa år förvandlas Viking Line-färjan Cinderella till ett resebranschfartyg när den nylanserade workshopen Travel Cruise 2010 går ombord.

Initiativet till en stor workshop för resebranschen till havs kommer från den svenska delen av branschorganisationen PATA. 22 utställare har redan anmält sig och 200 deltagare har bokat upp sig för dygnskryssningen.
– Det är ett utmärkt sätt för resebyråer att förena nytta med nöje. Deltagarna får god tid på sig skaffa sig information och skapa kontakter, både under själva workshopen och under resten av tiden ombord. Vi har inspirerats av Star Alliance som genomförde liknande kryssningar för några år sedan. Exempelvis Big Travel i Varberg åker upp hela kontoret för att delta, säger Gerald Amoudruz från Air France KLM och ansvarig för Travel Cruise inom PATA.
Workshopen äger rum under 2 timmar på lördagskvällen samt under söndagen på Cinderellas tidigare bildäck som omvandlats till mässlokaler på 660 kvadratmeter. Förutom montrarna med utställarna, som inkluderar flygbolag, hotellbokningscentraler, IT-leverantörer och turistbyråer, innehåller lokalerna en bar med en DJ. I priset för 250 kronor ingår även mat, inklusive gemensam middag på lördagskvällen, liksom övernattning. Utlottningar och tävlingar med prisutdelning på söndagen står också på programmet.
– Om evenemanget blir en succé kommer workshopen att bli en tradition, säger Gerald Amoudruz.
Utställare kan hämta mer information genom geamoudruz@airfrance.fr. Bokning sker genom team8@vikingline.se.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024