Annons:

Missa inte Travel News Studio med Jan Eliasson som gäst

Det är dags att anmäla sig till Travel News Studio – branschforumet som genomförs i anslutning till Grand Travel Award. Det gästas i år av bland andra förre utrikesministern och fredsmäklaren Jan Eliasson, klimatexperten Martin Hedberg och Tickets storägare Per G Braathen.

Travel News Studio går av stapeln 11 februari, kl 15 – timmarna innan Grand Travel Award slår upp sina portar på Grand Hôtel. I år satsar Travel News mer än någonsin på denna seminariedel. Deltagande i seminariet garanterar även plats till kvällens galakväll.
– I flera år har seminariet blivit slutsålt, därför flyttar vi det i år till Vinterträdgården vilket gör att vi kan ta upp till 400 seminariedeltagare, säger Alexandra Kindblom, vd för Vagabond Media, där Travel News ingår.
Det är ett utbyggt och förbättrat Travel News Studio som under rubriken ”Från 00 till 20 på tre timmar” fördjupar sig i de utmaningar som branschen klarat av och kommer att mötas av det närmaste decenniet.
– Vi vill belysa branschens enastående förmåga att övervinna de kriser och domedagsprofetior som radats upp under 00-talet, allt från terrordåd, tsunamikatastrof och finanskris, säger Katarina Myrberg, chefredaktör på Travel News.
Jan Eliasson, tidigare utrikesminister, FN-ambassadör och internationell fredsmäklare, ger en omvärldsanalys om hur den politiska och ekonomiska utvecklingen globalt påverkar resebranschen. Studion gästas även av metrologen och klimatexperten Martin Hedberg och rad kända branschprofiler som Per G Braathen, huvudägare i Malmö Aviation och Ticket, Anders Ehrling, tidigare vd i SAS Sverige, och Lottie Knutson, kommunikationsdirektör i Fritidsresegruppen är några av de medverkande i studion. Travel News Studio som kostar 795 kr exkl moms är ett oslagbart forum för kunskapsinhämtning och skapa nya affärskontakter. Då antalet biljetter till galakvällen är starkt begränsat är det också det bästa sättet att garantera platser till galan.
Läs mer om hållpunkter för seminariet och gör din anmälan på grandtravelaward.se, klicka här.
För gäster som efter galakvällen önskar övernattning erbjuder Grand Hôtel ett specialpris på 1990 kr per dubbelrum inklusive frukost och moms. Det bokas på följande adress med hänvisning till Grand Travel Award, groups@grandhotel.se.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024