Annons:

Västsverige får ny destinationssajt

Västsvenska Turistrådet lanserar en ny version av sin destinationssajt.

Vaststverige.com lanseras i en ny version av Västsvenska Turistrådet. Visionen är att skapa Europas bästa virtuella turistbyrå och den nya versionen har skapats utifrån besökarnas önskemål.
 
Sajten lanserades år 2006 och under fjolåret hade den närmare fyra miljoner besök. Den utsågs av den brittiska tidningen The Independent till den enda destinationssajten värd att nämna när tidningen listade världens 50 främsta resesajter.
 
Trots framgångarna lanseras nu en ny version.
– Vi har lyssnat på besökarna och skapat deras drömsajt. Den nya sajten för tankarna till ett resemagasin med så gott som obegränsade möjligheter för besökaren att upptäcka, lyssna, längta och självklart även boka sina upplevelser i Västsverige, säger Gunilla Mitchell, vd Västsvenska Turistrådet.
 
Besökare har besvarat undersökningar om vad de vill se på sajten, hur de söker efter information och hur de vill ha den förpackad. Bättre sökfunktion, sökmotoroptimering, kartfunktion och väderpresentation är några av nyheterna. Strukturen har förtydligats med flikar som boende, filmgalleri, aktiviteter, sevärdheter, mat och dryck och evenemang.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024