Annons:

Jambo, CWT och Krägga gör upp om Årets Miljöinitiativ

Jambo Tours, Carlson Wagonlit och Krägga Herrgård har nominerats till priset Årets Miljöinitiativ som delas ut på Grand Travel Award 11 februari.

Bland ett 25-tal inskickade bidrag från branschens företag har Grand Travel Award-juryn tillsammans med miljöexperten Magnus Hedenmark från Ecoprofits valt ut de tre nominerade miljöinitiativen.
Jambo Tours nomineras för sitt beslut att som hittills enda researrangör klimatkompensera alla sina resor fullt ut och där pengarna satsas på storskalig återskogning i Kenya, ett av deras viktigaste resmål.
Carlson Wagonlit nomineras för sitt nära samarbete med ICA och Tricorona för att hitta lösningar i reseprocessen som hjälpt ICA:s affärsresenärer att resa mer miljövänligt.
Krägga Herrgård nomineras för sin kraftfulla satsning att bli Sveriges första klimatpositiva konferensanläggning.
– Det är konkreta miljöinitiativ som kan inspirera andra och som rör olika delar av det komplexa miljöarbetet, såväl miljöansvar, ledarskap och teknik, säger Magnus Hedenmark.
Läs mer om Årets Miljöinitiativ motiveringarna till de nominerade bidragen på grandtravelaward.se, klicka här.
Huvudkriterierna för Årets Miljöinitiativ är att det ska vara ett konkret miljöinitiativ som startats eller fått fart under 2009 och som kan inspirera andra branschens övriga företag. Vid Grand Travel Award 2009 vann Scandic Årets Miljöinitiativ för projektet Scandic Water.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024