Annons:

Air New Zealand introducerar lie flat-stolar i ekonomi

För första gången kan ekonomiklassresenärer flyga i lie flat-stolar.

Det har hittills varit förbehållet resenärer i business class bland världens flygbolag, men nu introducerar Air New Zealand lie flat-stolar även i ekonomiklass. Det är Boeings 777-300 som har fått en ny design av nyzeeländarna. I november får flygbolaget de första leveranserna av de nydesignade flygplanen.
 
– För de som vill är dagarna av att sitta i ekonomi och längta efter att ligga ner och sova över. Drömmen är nu verklighet, en som du till och med kan dela med ditt resesällskap, bara behåll kläderna på, tack så mycket, säger chief executive office Rob Fyfe.
 
Himmelssoffan kallas den specialdesignade raden av tre stolar. 22 sådana kommer att finnas tillgängliga i ekonomi. De första 11 fönsterraderna kommer att tas upp av dessa platser.
 
– Air New Zealand tar tillbaka magin och romantiken i att flyga. Under de senaste tre åren har vi designat en ny långdistansupplevelse som kommer att återuppliva passionen hos dagens resenärer, säger Rob Fyfe.
 
För två vuxna resenärer som vill resa i himmelssoffan kommer prislappen att baseras på priset för två stolar till standardpriser och den tredje platsen till ungefär halva priset. Platserna kommer att börja säljas i slutet av april.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024