Annons:

Marie-Louise Kjellström ny vd på Grand Hôtel Stockholm

Marie-Louise Kjellström kommer närmast från SAS där hon sedan 2008 varit vice president med ansvar för globala kunder och affärsutveckling mot företagsmarknaden.

– Det är fantastiskt spännande att få komma till Sveriges mest anrika och hyllade hotell, Grand Hôtel. Det känns oerhört stimulerande att vara en del av företagets fortsatta utveckling. Jag är verkligen imponerad över hur Grand Hôtel har lyckats att förvalta och samtidigt vidareutveckla sitt varumärke, säger Marie-Louise Kjellström.
 
Hon har också arbetat på SAS som direktör för försäljning och distribution för den svenska marknaden. Till hennes meriter hör även att hon varit vd för Eniro Sverige Försäljning AB. Marie-Louise Kjellström tillträder sin tjänst som vd på Grand Hôtel den 19 april.
 
– Marie-Louise Kjellström är en ledare som har stor erfarenhet av internationell försäljning och affärsutveckling. Jag är mycket nöjd över att vi lyckats rekrytera Marie-Louise till Grand Hôtel. Hon är rätt person att leda Grand Hôtel in i framtiden och är en nyckelrekrytering som kommer att hjälpa till att förstärka vår position som Nordens ledande hotell, säger Peter Wallenberg Jr, styrelseordförande Grand Hôtel Holdings.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024