Annons:

Några platser kvar till Travel News Studio – anmäl dig nu!

Det finns fortfarande några platser kvar till Travel News Studio, det stora branschforumet med Jan Eliasson som huvudtalare, som äger rum före Grand Travel Awardgalan 11 februari på Grand Hôtel.  

Årets Travel News Studio blir det mest välbesökta och mest påkostade seminarium som Travel News arrangerat. Över 300 branschchefer har redan anmält sig, men det finns fortfarande några platser kvar eftersom det i år flyttats till Vinterträdgården.
Årets tema är ”Från 00 till 20 på tre timmar”, där vi fördjupar oss i de utmaningar som branschen klarat av och kommer att mötas av framöver.
Förutom huvudgästerna Jan Eliasson, tidigare utrikesminister, FN-ambassadör och internationell fredsmäklare , gästas studion även av metrologen och klimatexperten Martin Hedberg. Tillsammans med en rad välkända branschpersonligheter belyser vi resebranschen enastående förmåga att övervinna de kriser och domedagsprofetior som radats upp under det dramatiska 00-talet – och diskuterar vilka det nya decenniets utmaningar blir. Dessa gäster i Travel News Studio är Per G Braathen, storägare i Ticket, Lottie Knutson, kommunikationsdirektör Fritidsresegruppen, Anders Ehrling, tidigare vd i SAS Sverige, Fredrik Clerkestam, travel management-konsult och Richard Björnelid, flygjournalist och tidigare redaktionschef på Veckans Affärer.
Deltagande i Travel News Studio garanterar även plats till Grand Travel Award-galan med prisutdelning, buffé och fest.
Biljetterna för enbart galan är utsålda sedan tidigare.
Priset för Travel News Studio är 795 kr exkl moms.
Läs mer och anmäl dig till Travel News Studio: klicka här
:

Kommentarer är stängda.