Annons:

Tickets styrelse rekommenderar Braganza-bud

Per G Braathens höjda bud har fått med sig Tickets styrelse som nu rekommenderar aktieägarna att acceptera budet, trots att det är för lågt.

Styrelsen rekommenderar nu aktieägarna i Ticket att acceptera Braganzas bud på 7,60 kronor per aktie.
 
Enligt HQ Bank, som anlitats som oberoende finansiell rådgivare i värderingen av budet, är erbjudandet inte skäligt ur ett finansiellt perspektiv för aktieägarna. Styrelsen säger att de delar uppfattningen om att erbjudandet kan uppfattas som lågt. Men styrelsen skriver också att man beaktat ”den osäkerhet som kan anses föreligga beträffande långsiktigheten i marknadens såväl som Tickets återhämtning”.
 
”En ökning av Braganzas ägande kommer sannolikt att minska likviditeten i Tickets aktie. Styrelsen bedömer också, baserat på indikationer i marknaden och börsens likviditetskrav, att det finns en risk att bolagets aktier kan komma att avnoteras från NASDAQ OMX Stockholm, vilket negativt kan påverka möjligheten att handla med aktien liksom priset på aktien”, skriver styrelsen.
”Styrelsen för Ticket rekommenderar därför enhälligt aktieägarna att, utifrån en samlad bedömning och med hänsyn taget till det ovanstående, acceptera budet.”

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024