Annons:

Årets campingpris till grundare av First Camp

Sten Fylkner utses till årets campingföretagare.

Priset som kallas Mellan tummen och pekfingret delas i år ut till Sten Fylkner, ägare till bland annat First Camp Torekov och First Camp Tylösand. Priset delas ut av Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation, SCR.
 
Sten Fylkner har ägnat en stor del av sin karriär åt svensk turism. Som styrelseledamot i SCR arbetade han under många år för att stärka den svenska campingnäringen. Han är i dag delägare till flera anläggningar och en av grundarna till First Camp, som är Sveriges största kedja av camping- och semesterbyar, med destinationer från Luleå i norr till Skåne i söder.
 
– Priset ”Mellan tummen och pekfingret” är den finaste utmärkelsen man kan få inom camping- och stugvärlden så jag är både stolt och glad över priset. Att fått medverka till att utveckla vår del av besöksnäringen till en av de framgångsrikaste och snabbast växande, har varit och är spännande och utmanande. Vi har mycket kvar att göra och priset är den bästa uppmuntran till att fortsätta, säger Sten Fylkner.
 
Juryns motivering lyder: ”Årets pristagare kom relativt sent in i vår bransch men har sedan dess verkat mycket aktiv i sitt företagande som anställd vd och sedermera som campingägare. Han har i sitt arbete inom campingnäringen och genom sitt hängivna engagemang i styrelsearbete, regionalt såsom riks, otvetydigt alltid satt egna intressen åt sidan framför den enskilde medlemmens. Han har med oprutbar noggrannhet i sitt arbete drivit obekväma frågor samt bidragit till att vår bransch har tagit steget från familjeföretagande till ett mera affärsmässigt företagande!”

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024