Annons:

Per Magnusson tar över TUR

Per Magnusson blir mässansvarig för TUR på Svenska Mässan i Göteborg.

Efter två år som biträdande mässansvarig tar Per Magnusson nu över det totala ansvaret.
– TUR lovordas både av branschen och allmänheten. Men vi får inte slå oss till ro. I ett första steg vill jag göra TUR ännu mer affärsmässig. En av mina viktigaste arbetsuppgifter blir därför att skapa möjligheter för både utställare och besökare att ha fler och lönsammare möten under TUR. Satsningen Meetings@TUR blir till exempel dubbelt så stor i år, säger Per Magnusson.
 
Per Magnusson är utbildad jurist. Han har tidigare arbetat på Skatteverket och på Sveriges Television med juridik och förhandlingar. 2002 började han på Svenska Mässan, där han varit projektledare för ett stort antal externa mässor, arrangemang och kongresser.
– Att arbeta med mässor är perfekt om man som jag tycker om att utveckla verksamheter, skapa affärsmöjligheter och träffa nya människor, säger han.
Per Magnusson börjar som mässansvarig 1 april. Han efterträder Johan F Lundberg som varit ytterst ansvarig för TUR sedan 2002. Johan F Lundberg lämnar Svenska Mässan för att bli vd för Halmstad & Co.
– Jag har haft 14 fantastiska år på Svenska Mässan. Nu ska det bli spännande att gå vidare och få vara med och utveckla Halmstad som destination, säger han.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024