Annons:

Ian Schrager och Marriott lanserar nytt hotellkoncept

Nu kommer uppföljaren till Ian Schragers koncept boutique-hotell. Det nya varumärket ska vara motsatsen till en hotellkedja.

Marriott International har slagit ihop sina påsar med Ian Schrager i ett försök att revolutionera hotellindustrin. Resultatet är ett nytt koncept och det nya varumärket Edition. Den nya kedjan ska vara motsatsen till en kedja, skriver Condé Nast Traveller. Marriott beskriver varumärket som det första globala livsstilsmärket.
 
– Ian Schragers koncept ar revolutionerat både nöjesliv och hotellbranschen. Om och om igen lyckas han få människor att känna att de är delaktiga i något nytt, unikt och speciellt, säger Marriott Internationals koncernchef Bill Marriott.
 
Hotellen i Edition-kedjan ska karaktäriseras av personligt och unikt designade utrymmen, modern service och utomordentlig underhållning. Schrager antar rollen som kreativ konsult i frågor om design, koncept och marknadsföring.
 
Först ut i ickekedjan blir ett hotell på Hawaii i oktober. Det nybyggda hotellet kommer att ha inkludera en restaurang av den världskände japanske kocken Morimoto, en unik nattklubb, En privat lagun och en bikini-boot camp för den som snabbt vill gå ner i vikt.
 
Det andra Edition-hotellet öppnar i Istanbul i slutet av året. Hotellet beskrivs som överdådigt och ska smyckas som ett smyckesskrin. De 77 stora rummens väggar ska täckas av dyrbara träsorter och golven med sidenmattor. På översta våningen inreds en balsal och en spa-anläggning ska ta närmare 1 900 kvadratmeter i anspråk.
 
Därefter planeras hotell under det nya varumärket i bland annat Mexico City, Bangkok och Barcelona.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024