Annons:

Yvonne Arentoft lämnar STF

Yvonne Arentoft lämnar uppdraget som generalsekreterare för STF för att starta eget.

– Jag har ofta talat om att STF har behov av att fatta modiga beslut för att nå framgång. Som chef och ledare måste man också ha modet och insikten att veta när det är dags att lämna, även fast det också känns vemodigt. För mig är det dags nu, säger Yvonne Arentoft, avgående generalsekreterare och vd.
 
– Nu har vi landat STF:s nya decentraliserade organisation. Föreningen går in i ett annat läge och jag väljer att lämna plats för en ny ledning som kan fortsätta att utveckla STF framåt. En så stor organisationsförändring gör man inte smärtfritt och jag kan inte förneka att det stundtals har varit ett tufft uppdrag, men samtidigt en av de roligaste yrkesutmaningarna under min karriär. För mig är det dags för mitt första sommarlov på nästan 20 år och sedan vidare till min nästa utmaning som fristående konsult, säger Arentoft.
 
Arentoft kommer att på konsultbasis åta sig tidsbegränsade ledar- och mentoruppdrag.
Någon efterträdare är ännu inte utsedd av STF.
– Yvonne Arentoft har starkt bidragit till en effektivisering av STF. Det är nu viktigt att hitta en efterträdare som kan fortsätta att utveckla STF till en attraktiv förening för nuvarande och nya medlemmar, säger Torgny Håstad, STF:s styrelseordförande.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024