Annons:

Så gör du en kunglig bröllopsresa

Nu är det möjligt att följa i kronprisessa Victorias fotspår och göra en kopia av den kungliga smekmånaden i Franska Polynesien.

Det kostar dock att resa kungligt. Med en flygresa i ekonomiklass till lyx på Bora Bora kostar paketresan som Tour Pacific satt samman 80 000 kronor per person. Boendet sker i en villa ute i Bora Boras lagun på ett exklusivt lyxhotell. Resan inkluderar också privat charter av en lyxyacht. Ett lite blygsammare paket finns också, för 35 000 kronor per person och två veckor, men boendet är fortfarande lyxigt.
 
– På Bora Bora lever man inte ett Robinson Kruse-liv direkt. Här ligger lyxhotellen tätt, i lagunen trängs båtar med jetskir och i luften surrar helikoptrarna. Det är alltid en puls på Bora Bora, säger Lars Jönsson på Tour Pacific.
 
Lars Jönsson har upplevt ett ökat intresse för resor till Franska Polynesien efter det blev känt att Victoria och Daniel hade valt detta resmål för sin kungliga smekmånad.
– Det var jackpot för oss som söderhavsspecialist att paret valde ett av våra resmål, säger Lars Jönsson. Den exponering som resmålet fått i både dags- och veckopress är obetalbart. Jag tror på att vi får se en kraftig ökning av både bröllopsresor och vanliga semestrar till Söderhavet i år, säger Lars Jönsson.

Kommentarer är stängda.

Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024