Annons:

Svenska Möten arrangerar miljövecka

Samtliga konferensanläggningar inom Svenska Möten Svanenmärks.

Svenska Mötens konferensanläggningar uppfyller nu Svanens miljökrav och Svenska Möten firar med en vecka med miljöinspirerande föredrag.
 
Beslutet att miljömärka alla Svenska Mötens 120 konferensanläggningar togs i slutet av 2008. 19 månader senare uppfyller samtliga anläggningar Svanens miljökrav.
– Att vi satsade på Svanenmärkning är 100 procent kunddrivet. Våra kunder efterfrågade en tydlig miljöprofil och det var naturligt att välja Svanen, den tydligaste certifieringen på marknaden. Det har varit ett omfattande projekt och vi glada att ha kommit så här långt, säger Johan Fägerblad, vd för Svenska Möten.
 
– Våra medlemsanläggningar är väldigt engagerade i frågan. Svanenmärkningens krav höjs hela tiden och vi har ambitionen att fortsätta driva utvecklingen framåt. Bland våra anläggningar finns det dem som har gått flera steg längre och blivit klimatpositiva, säger Johan Fägerblad.
 
Svanenmärkningen firas i med Miljöveckan då TV4-meteorologen Tone Bekkestad håller föredrag om internationella projekt för att främja klimat och miljö på olika platser i Stockholm.

Kommentarer är stängda.