Annons:

Orsa Grönklitt regionvinnare av Stora Turismpriset

Ramundbergets Alpina och Växbo Lin fick stå åt sidan när Orsa Grönklitt vann regionfinalen för Jämtland, Uppsala, Gävleborg och Dalarna.

– Vi är verkligen stolta över att få vara med i Sverigefinalen och i år vågar vi nog hålla tummarna för en förstaplats. Med det spännande förvärvet i Tenndalen, nyemisson och med den här utnämningen i bakfickan, så har vi fått en rejäl knuff framåt, säger Bo Arvidsson, anläggningschef och delägare, Orsa Grönklitt.
 
Juryn lämnade följande motivering om vinnaren:
”Orsa Grönklitt är ett av Sveriges absolut snabbast växande turismföretag. Företaget har samlat en hel region kring bolagets utveckling där kommuner, företagare och privatpersoner tillsammans satsar 100-tals miljoner kronor. Flera produkter har slagit igenom internationellt. Orsa Grönklitt är ett företag inom besöksnäringen som drivs med stor affärsmässighet och med höga ambitioner på tillväxt. Det är ett mycket gott exempel på ett företag som med ett innovativt tänk blivit investeringsbart och som kan inspirera till flera växande turistföretag.”

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024