Annons:

Fotografiska vinnare i Stora Turismprisets regionfinal

Fotografiska vann över Kneippbyn Resort och Gotlandsflyg i Stora Turismprisets sista regionfinal.

Fotografiska har utsetts till vinnare i Stora Turismprisets regionfinal för området Stockholm, Södermanland, Östergötland och Gotland. Nominerade var även Kneippbyn Resort Visby och Gotlandsflyg.
 
– Att få det här bekräftandet efter bara 3,5 månader efter invigning är en oerhörd lättnad. Det var få som förstod vad vi ville åstadkomma innan vi öppnade, men nu har vi snabbt etablerats som en världsplats för fotografi. Nu håller vi tummarna för att framgången håller för riksfinal, säger Jan Broman, vd, Fotografiska.
 
Juryn lämnade följande motivering om vinnaren:
”Fotografiska har på kort tid etablerat sig som en ny svensk världsattraktion. Två lokala entreprenörer har genom sitt brinnande intresse och driv skapat ett imponerande utbud av utställningar men också med fotoutbildningar, fotogalleri och generösa öppettider som ökar tillgängligheten. Den nya attraktionen bidrar också till att utveckla Stockholm som besöksdestination och öppnar samtidigt upp dörrarna för en ny och intressant publik. Med Fotografiska har fotointresserade från hela världen en ny reseanledning – Stockholm.”
 
Samtliga finalister är därmed utsedda. Fotografiska, Skogens konung, Orsa Grönklitt, Älgens Hus, Kosta Boda Art Hotel och Lokalproducerat i Väst tävlar i Stora Turismprisets riksfinal den 28 oktober.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024