Annons:

Air Baltic öppnar elva nya rutter

Flygbolaget ska genomföra tio procent fler flygningar under den kommande vintern och öppnar elva nya linjer. En av de nya destinationerna är Umeå.

Air Baltic planerar i år att starta linjer från Riga till Kittilä, Wasa, Kuopio och Rovaniemi I Finland, Amman i Jordanien, Beirut i Libanon och Umeå. Dessutom kommer man att inleda direktflygningar på linjerna Tammerfors-Kittilä, Tammerfors-Rovaniemi, Wasa-Umeå och Tallinn-Vilnius.
 
Flera befintliga linjer ska också få utökad flygfrekvens. En av dessa rutter är Riga-Göteborg som i vinter får fyra avgångar i veckan.
 
– Air Baltic uppnådde 2009 rekordresultat  genom att fokusera på attraktiva priser och bra förbindelser via Riga. Vi har anpassat våra flygningar för att möta efterfrågan i vinter. Jämfört med förra vintern har vi adderat elva nya rutter till vårt nätverk. Vi kommer att erbjuda nära tio procent fler flighter än förra vintern; flygfrekvensen har ökat på fler än tio rutter vilket ger förbättrade förbindelser via Riga till och från Europa, OSS och Mellanöstern, säger Tero Taskila, kommersiell chef.

Kommentarer är stängda.