Annons:

Norwegian planerar uppemot 15 långdistanslinjer

Norwegian avslöjar att långdistansplanerna omfattar mer än New York och Bangkok.

Vid en presentation för utvalda gäster vid flygkonferensen World Route Development Forum i Vancouver avslöjade Norwegian att man planerar att öppna fler långdistansrutter, skriver Travel News Norge.
 
Det är sedan tidigare känt att Norwegian under 2011 ska öppna rutter mellan Skandinavien och New York samt Bangkok. I Vancouver avslöjade flygbolaget att man ser potential för uppåt 15 interkontinentala linjer från Skandinavien. Bolagets representanter ska också ha sagt att destinationer i Sydamerika och Afrika är ”intressanta”.
 
– Det stämmer att vi pratade om detta på ett möte i Vancouver, men ingenting är avgjort ännu. Som vi har sagt förut: Bangkok och New York kommer först, men tidigast sommaren eller hösten 2011. Och medan vi tittar på långdistansrutter är det naturligt att också titta på andra intressanta destinationer som kan vara aktuella vid en senare tidpunkt när vi ska utöka till fler linjer. Men Sydamerika och Afrika blir inte aktuellt i första omgången, säger informationschef Åsa Larsson till Dn.no.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024