Annons:

Norwegian utökar i Finland

Norwegian etablerar en bas i Helsingfors och utökar till hundra avgångar i veckan. Flygbolaget börjar också flyga inrikes i Finland.

Under våren 2011 öppnar Finnair en bas i Helsingfors. Tre flygplan placeras i Helsingfors och 13 nya direktlinjer planeras.
 
– Vi är mycket glada över att kunna öka vår närvaro i Finland genom att etablera en bas och placera tre av våra flygplan på Helsingfors Vantaa flygplats. Norwegian gjorde entré på den finska marknaden i april i år och efter fem månader har våra linjer mellan Helsingfors-Oslo och Helsingfors-Stockholm blivit väldigt populära. Vi har en stark tro på den finska marknaden och ser att både finska affärs- och privatresenärer efterfrågar ytterligare direktlinjer till låga biljettpriser, säger Norwegians vd och koncernchef Bjørn Kjos.
 
Norwegian lanserar samtidigt sina två första inrikeslinjer i Finland, Helsingfors-Oulu och Helsingfors-Rovaniemi. Elva nya utrikeslinjer öppnas i början av maj, till Köpenhamn, Malaga, Nice, Kreta, Rom, Barcelona, London, Split och Alicante. Sedan april 2010 trafikerar Norwegian sträckorna Helsingfors-Stockholm och Helsingfors-Oslo.

Kommentarer är stängda.