Annons:

Lotten Fowler ny chef för SBTA

Affärsreseföreningen SBTA har utsett Lotten Fowler, med långt förflutet inom hotellnäringen, till ny general manager.

– Mitt viktigaste uppdrag blir nyrekrytering, att locka fler medlemmar som arbetar som reseansvariga på små och medelstora företag till föreningen. Jag ska helt enkelt sälja och paketera SBTA på ett bra sätt, säger Lotten Fawler till Travel News.
Utnämningen offentliggjordes på SBTA:s och MPI:s gemensamma seminariedag på Stockholmsmässan i Älvsjö på tisdagen.
 
SBTA har det senaste året genomgått ett stort förändringsarbete. Kansliet, som tidigare legat i Göteborg, flyttar till Stockholm. Nytt är även att inte bara travel managers för medlemsföretag ingår i styrelsen utan även två representanter från leverantörerna.
Vid rekryteringen har SBTA lagt stor vikt vid erfarenhet från resebranschen. Titeln kanslichef har också bytts ut mot general manager för att tydliggöra ambitionen att vidga medlemsbasen och arbeta utåtriktat. I dag har föreningen 350 medlemmar.
_ SBTA ska få fler medlemmar , stärka ekonomin, skapa fler samarbeten och erbjuda fler bra kurser. Och vi är så glada att Lotten ska leda det arbetet, säger Birgitta Sjöstrand, ordförande i SBTA.
Lotten Fowler är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg kommer närmast från en tjänst som Director Business Development, Nordic Region för Rezidor Hotel Group med placering i Bryssel. Lotten har lång erfarenhet från rese- och mötesindustrin, med tidigare anställningar hos såväl Worldhotels som Nyman & Schultz.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024