Annons:

Svenska Möten rekordexpanderar

Svenska Möten utökar med sex nya mötesanläggningar i sin portfölj. Anläggningarna omfattar både dagkonferensanläggningar i citylägen och större konferensanläggningar med övernattning.

– Vi är glada att kunna utöka vårt erbjudande väsentligt med flera mötesanläggningar av mycket hög kvalitet i bra lägen. Att vi fått in ett av Stockholms mest välrenommerade hotell, Victory Hotel & Konferens, i vår portfölj är en naturlig utveckling för att kunna möta våra kunders efterfrågan. Vi har just nu extremt stort tryck på bra anläggningar i såväl storstadsregionerna som i övriga landet, säger Johan Fägerblad, vd på Svenska Möten.
 
Victory Hotel & Konferens, beläget i Gamla Stan i Stockholm, är en av de nya anläggningarna. Med utmärkta kommunikationer och 14 konferenslokaler, möter man efterfrågan på dagkonferenslokaler i cityläge. Victory Hotel har 45 hotellrum och måltiderna serveras från Restaurang Djuret.
 
Margretetorp, en gästgifvaregård i nordvästra Skåne alldeles intill E6:an och Ängelholms Flygplats, har en konferensvolym på 300 konferensdeltagare och övernattning med totalt 128 bäddar fördelat på 60 rum. Restaurangen tar nära 500 gäster fördelat på sex matsalar.
 
Övriga nya medlemmar är Runö Möten & Events i Åkersberga, Sigtuna Stads Hotell i Sigtuna, Sjögården i Orust och Summit Skofabriken i Stockholm.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024