Annons:

Grand Travel Award 2011-sajten öppen – boka in 16 februari

För nittonde året i rad arrangerar Travel News Grand Travel Award, som 2011 äger rum på Grand Hôtel i Stockholm 16 februari. Nytt för i år är ett förnyat omröstningsförfarande.

– Det nya spännande omröstningsförfarandet tror vi kommer att skapa spänst och öka spänningen bland alla de rese- och turistaktörer som nomineras i år, säger Alexandra Kindblom, vd för Vagabond Media, som äger Travel News.
 
I går onsdag lanserades Grand Travel Award 2011-sajten, grandtravelaward.se. Biljetterna till resebranschens egen Oscarsgala släpps dock inte förrän i januari. Då presenteras även programmet för det årliga Travel News Studio-seminariet som arrangeras i anslutning till galan.
Inom några dagar kommer listan över de nominerade företagen och cheferna som kämpar i totalt 17 klasser att publiceras på grandtravelaward.se. Nomineringarna görs av Grand Travel Award-juryn som består av åtta meriterade nyckelpersoner inom resebranschen.
Vinnarna i majoriteten av klasserna utses av 500-600 resesäljare som betygsätter de nominerade företagen. Nytt för i år är att resesäljarna inte bara ger ett generellt omdöme utan får betygsätta företagen utifrån flera kriterier, där produktkvalitet och support/service till resebyråledet utgör två av kriterierna.
Ny sponsor till Grand Travel Award är reseförsäkringsbolaget Gouda. Övriga sponsorer är First Card, som deltar för trettonde året i rad, samt Travelport.
– Det är ett nöje att få vara sponsor för resebranschens största event, där vi möter våra samarbetspartners och övriga aktörer. Vi är verksamma i en spännande men även sårbar bransch, som påverkas av det som inträffar i världen. Vårt mål tillsammans med våra återförsäljare är att få svenskar att resa mer och att det sker på ett tryggt och säkert sätt för alla våra gemensamma kunder, säger Caroline Labella, försäljningschef på Gouda.
 
Gå in på grandtravelaward.se och minns glädjen och spänningen från förra året genom bilderna i bildgalleriet.
 
Biljetterna till galakvällen är som alltid begränsade. En personlig inbjudan skickas till alla prenumeranter av Travel News månadsmagasin.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024