Annons:

Sportfiske, sameturism och kajakturer nominerade till Ekoturismpriset

FishYourDream.com, Stockholm Adventures och Nutti Sámi Siida är de tre reseföretag som nominerats till Grand Travel Awards Ekoturismpris 2011.

Ekoturismpriset delas ut tillsammans med övriga vinnare i Grand Travel Award på Grand Hôtel i Stockholm 16 februari. Priset ges till den arrangör som bäst levandegjort svensk ekoturism under det gångna året.
 
I år är det arrangörer som specialiserat sig på fisketurism, renslädesexpeditioner och kajaksafaris som lyfts fram i nomineringarna.
FishYourDream.com är sportfiskearrangören som lockar både svenskar och internationella gäster till Gotland under lågsäsong. Ett nytt piggt företag som inte bara värnar om sina gästers välbefinnande, utan också slår vakt om Östersjöns havsöringar och gäddor.
Nutti Sámi Siida i Jukkasjärvi i Lappland bjuder på samiska upplevelser i nära samarbete med Icehotel. En etablerad arrangör som både ordnar ”prova på turer” och exklusiva, världsunika och veckolånga renslädesexpeditioner. Något som sätter Sverige på den internationella turismkartan. 
Stockholm Adventures är ett ungt företag med lång erfarenhet, och som med stor framgång marknadsför naturnära upplevelser i den kungliga huvudstaden. Nominerades i somras till Sveriges bästa upplevelse för sina uppskattade kajakturer, cykelguidningar och viltsafaris.
 
De nominerade kandidaterna, som valts ut av Ekoturismföreningens medlemmar och styrelse, är alla anslutna till kvalitetsmärkningen Naturens Bästa.
Se alla nominerade till årets Grand Travel Award, klicka här. (länk  http://www.grandtravelaward.se/nominerade.html )

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024