Annons:

Dags för inbjudningar till Grand Travel Award

Grand Travel Award 2011 närmar sig, den 16 februari är det dags. I början av veckan kommer inbjudningarna ut både till galakvällen och till branschseminariet Travel News Studio och anmälningssajten öppnar i slutet på veckan.

I sedvanlig ordning arrangeras Grand Travel Award på Grand Hôtel i Stockholm. Under galakvällen vimlar 650 gäster från hela resebranschen, det bjuds på buffé, dryck och underhållning där kvällens clou förstås är prisutdelningen. I år kommer biljetterna till galakvällen att kosta 295 kronor. De digitala inbjudningarna går ut till Travel News läsekrets via vårt nyhetsbrev i början på veckan. I slutet på veckan öppnar anmälningssajten på grandtravelaward.se. All information kommer att finnas i inbjudningarna.
– Det kommer att bli en mycket spännande kväll, med flera vinnaröverraskningar vid prisutdelningen, utlovar chefredaktör Katarina Myrberg.
Branschseminariet för beslutsfattare, Travel News Studio, inleds redan tidigare på dagen, klockan 14.30 i Vinterträdgården på Grand. I år är temat Framtid Europa, där SVT:s välkände EU-korrespondent Rolf Fredriksson och Nordeas chefekonom Annika Winsth är inbjudna till Travel News egen ”Skavlansoffa” för att dela med sig av sina tankar om bland annat hur Europa ska klara sig ur krisen, vilken roll EU kommer att spela politiskt och ekonomiskt och dess framtida relationer till Asien och USA.
 
En namnkunnig branschpanel med bland andra Finnairs kommunikationsdirektör Christer Haglund bidrar med reseperspektivet. Under eftermiddagen diskuteras exempelvis:
Vad krävs för att Europas resebolag ska konkurrera mot sina globala konkurrenter?
Vilka är framtidens vinnare och förlorare bland Europas turistländer?
Seminariet kostar 995 kronor och leds av Magnus Fyrfalk, välkänt ansikte för Travel News Studiodeltagare från tidigare år. Alla seminariedeltagare är garanterade plats på galakvällen, men får också tid att mingla med de övriga branschcheferna på seminariet innan portarna öppnas för de övriga galagästerna klockan 18.

Kommentarer är stängda.