Annons:

Niclas Linnér ny vd för Hansen

Hansen Event and Conference får ny vd den 1 februari.

2E Groups dotterbolag Hansen Event & Conference byter den 1 februari vd. Niclas Linnér, som sedan förra sommaren har varit kommersiell chef inom 2E Group, tillträder då posten.
 
– När vi nu ser en något starkare efterfrågan och därmed bättre möjlighet att utveckla befintliga och nya affärssegment gör vi bedömningen att tajmingen för ett vd-skifte är rätt. Niclas som sedan sommaren 2010 arbetat med koncernens kommersiella strategier har en gedigen bakgrund som både vd och ledarskapskonsult och jag är säker på att han, tillsammans med Hansens många duktiga medarbetare, kommer att återställa både tillväxt och lönsamhet, säger Tomas Gustafsson vd och koncernchef i 2E Group.
 
Benny Karlsson, som har varit vd för Hansen sedan 2003, kvarstår i koncernledningen och övertar ansvaret för affärsutveckling och partnerskap.
– Efter snart åtta år som vd för Hansen känns det rätt att lämna över stafettpinnen. Bolagets orderläge är nu stabilare än på många år och motivationen bland medarbetarna är enormt stark. Jag ser med spänning fram mot mina nya uppgifter där min erfarenhet från alla stora kundprojekt kommer väl till pass, säger Benny Karlsson.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024