Annons:

Grand Travel Award fullbokat – platser kvar till TN Studio där galakvällen ingår

Intresset för Grand Travel Award är så stort att galan nu är fullbokad. Däremot finns fortfarande platser kvar till seminariet Travel News Studio där alla deltagare även är garanterade plats på galakvällen.

Trycket att gå på Grand Travel Award 2011 den 16 februari på Grand Hôtel i Stockholm är så stort att biljetterna till galakvällen med prisutdelning, mat och vimmel nu är slutsålda.
 
Men det finns fortfarande möjlighet för dem som inte vill missa resebranschens egen Oscarsgala. Genom att anmäla sig till eftermiddagens branschseminarium Travel News Studio är du garanterad plats även till galakvällen. Priset är 995 kronor exklusive moms. Seminariet börjar kl 14.30.
Travel News Studio har i år temat Framtid Europa och i den välkände moderatorn Magnus Fyrfalks ”skavlansoffa” väntas SVT:s mångårige Brysselkorrespondent Rolf Fredriksson och Nordeas chefsekonom Annika Winsth diskutera Europas framtid. Även en branschpanel bestående av Finnairs kommunikationsdirektör Christer Haglund, Visit Swedens analyschef Carla Aguirre och Rezidors global sales and marketing director  Anette Ravn Jensen ger sin bild av Europas framtid som turistregion.
Deltagarna i Travel News Studio är efter seminariet inbjudna till ett vip-mingel innan de förenas med övriga Grand Travel Awardgäster i Spegelsalen kl 18 för buffé och därefter prisutdelning och underhållning.
För anmälan och mer information till Travel News Studio och galakvällen: klicka här.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024