Annons:

Ställ frågor till Maud Olofsson

På torsdag inviger näringsminister Maud Olofsson Sveriges första utvecklingscenter för turistnäringen och Travel News är på plats. Vilka frågor vill du som läsare ställa till vår ”turistminister”?

När Maud Olofsson inviger TRIP Turistnäringens Utvecklingscenter på Sveavägen i Stockholm på torsdag eftermiddag finns Travel News på plats och är även utlovade en egen pratstund med ”turistministern”. Vi passar på att ställa frågor om turistministerns syn på turistnäringen och tar även med sig branschens egna frågor. Ta därför chansen att maila in dina frågor till karin.ahlstedt@travelnews.se.
I samband med invigningen av utvecklingscentrat lanseras även centrets webbplats, som ska bli en plats för näringens aktörer att få tillgång till rådgivning, kompetensutveckling, affärsnätverk, mötesplatser och hjälp för att hitta information och stöd att utveckla sin verksamhet.
Det operativa ansvaret för att utveckla, bemanna och driva det nationella utvecklingscentret, inklusive mötes- och informationsplatsen trip.se har Rese- och Turistnäringen i Sverige, RTS.

Kommentarer är stängda.