Annons:

Travel News blir TUR:s officiella mässtidning

TUR-mässan i Göteborg inleder ett samarbete med branschtidningen Travel News, som blir officiell mässtidning under TUR 2011:s branschdagar 24-25 mars.

I Travel News särskilda mässutgåva kommer allt av intresse runt TUR 2011 att sammanställas och presenteras – för både utställare och besökare. Mässtidningen kommer att finnas i tidningsställ vid alla entréer samt i samtliga montrar.
 
– TUR samlar hela den svenska reseindustrin under sina branschdagar och där har alltid Travel News funnits på plats. Som ledande branschtidning för denna spännande näring är det naturligt att utveckla vårt samarbete med TUR ytterligare, säger Travel News chefredaktör Katarina Myrberg.
 
– Vi ser många fördelar med att samarbeta med Travel News inför TUR och det blir spännande att se hur tidningen mottas av branschen, säger Per Magnusson, Mässansvarig på TUR. 
 
Det nya samarbetet ger mässan förbättrade möjligheter nå ut till resebranschens aktörer och kommunicera med dem inför, under och efter mässan. Travel News mässtidning blir samtidigt  en effektiv kanal för alla utställare som vill nå ut och informera om sina aktiviteter under branschdagarna på TUR.
 
Travel News TUR-tidning delas ut i direkt samband med branschdagarna 24-25 mars. Den distribueras även till alla större affärshotell i Göteborg från och med den 23 mars. Även i Travel News ordinarie utgåvor före och efter TUR 2011, i mars respektive april, utökas den redaktionella bevakningen av mässan.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024