Annons:

Resias vd Eva Moen blev Årets Chef i Resebranschen

Resebyråkedjan Resias vd Eva Moen Adolfsson utsågs på onsdagen till Årets Chef i Resebranschen vid Grand Travel Award 2011 på Grand Hôtel i Stockholm.  

Utmärkelsen delades ut under eftermiddagens välbesökta branschseminarium, som inleder Grand Travel Award – resebranschens egen Oscarsgala som arrangeras av tidningen Travel News för nittonde året i årad.
– Jag är väldigt hedrad. Inom Resia är personalen och företagskulturen den viktigaste delen av varumärket, och att jag som företagsledare har haft förmånen att utveckla bolaget till det vi är idag är fantastiskt. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att anledningen till att jag har lyckats i mitt ledarskap är att jag har branschens bästa kollegor omkring mig. Framgångarna bygger på samspel och delaktighet, säger Eva Moen i en kommentar.
Tyvärr kunde hon inte närvara på prisutdelningen på grund av en utlandsresa, i stället fick marknads- och försäljningsdirektör Bo Jacobsson kliva upp på scen och ta emot diplomet.
Eva Moen Adolfsson, som var en av fyra nominerade, röstades fram av 50 utvalda chefer i resebranschen.  Hon tog emot utmärkelsen för ”sitt tydliga och konsekventa ledarskap i resebyråkedjan som under flertalet år gett ägarna god avkastning. Strategin med en mix av privatresor och affärsresor, stark regional närvaro och landets största butiksnät av resebyråer har visat sig stå pall och ge vinst även i tuffa tider.”
Under onsdagskvällen kommer övriga 15 priser i Grand Travel Award att delas ut, bland annat Bästa Flygbolag, Bästa Turistland och Årets Miljöinitiativ.

Kommentarer är stängda.