Annons:

Strömma och Björkliden Fjällby bemöter mediauppgifter

I media i Norrbotten och Västerbotten spekuleras om ägarförändringar i bolagen Strömma och Björkliden Fjällby. Nu bemöter bolagen uppgifterna.

I lokalmedia i Norrbotten och Västerbotten ryktas att de två bolagen kan komma att gå samman inom kort. Strömma, som driver turistanläggningar i Hemavan, Tärnaby och Riksgränsen, och Björkliden Fjällby, som driver anläggningar i Björkliden och Tärnaby, lämnar ett gemensamt uttalade om spekulationerna om ägarförändringar:
 
”För att stå starka i framtiden undersöker Strömma och Björkliden Fjällby förutsättningar för närmare samverkan. Riksgränsen och Björkliden i Norrbotten, respektive Hemavan och Tärnaby i Västerbotten, är sina läns respektive tvillingorter. En närmare samverkan ökar möjligheterna att bedriva verksamheterna professionellt och rationellt och säkra en god tillväxt för framtiden. Marknadskraften blir större med bredare samverkan. Parterna undersöker nu olika vägar för samverkan där gemensam bokning, försäljning, marknadsföring, inköp och operativ ledning kan bli aktuell.”

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024