Annons:

Ticket gör näst bästa året hittills

Ticket Privatresor gjorde 2010 sitt näst bästa årsresultat någonsin.

Ticket Privatresor Nordens rörelseresultat uppgick till 28 miljoner kronor, att jämföra med 5 miljoner kronor för 2009. Det innebär att Ticket Privatresor gjort sitt näst bästa rörelseresultat någonsin och försäljningen per årsanställd blev rekordhög.
 
– Det är mycket glädjande att vi gjorde ett så positivt resultat 2010 och det näst bästa rörelseresultatet i Tickets historia. Jag är mycket stolt över resultatet och vill rikta ett stort tack till våra duktiga medarbetare som har stor del i det. Den starka tillväxten i resebranschen har gynnats av en konjunkturuppgång. Svenskarna har mer pengar i plånboken och det har ökat reslusten igen, säger Ticket Privatresors vd Katarina Sjögren Petrini.
 
Ticket Privatresors försäljning i Sverige, som är företagets största marknad, ökade med 18 procent jämfört med föregående år. Det kan jämföras med Svenska Resebyråföreningens  statistik av privatreseförsäljningen genom resebyråer, inkluderat renodlade onlineresebyråer, som ökade försäljningen med 12 procent.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024