Annons:

Globetrotter lanserar ny sajt

Kryssningsspecialisten Globetrotter lanserar en ny sajt där kunderna kommer att kunna boka sina kryssnings själv.

Den nya sajten får större fokus på kryssningar än tidigare och en ny sökfunktion som gör det lättare för kunder att hitta en kryssning som passar. Från och med den 1 april kan kunder dessutom boka sina kryssningar på egen hand på sajten.
 
Den nya sökfunktionen gör de nio rederierna Azamara, Celebrity, Costa, Cunard, Holland America, MSC, NCL, Oceania och RCCL sökbara.
– Kunden får en helt annan överblick och man ser lätt platstillgång, rutter och priser, fortsätter Anders Svensson. Den 1 april kommer drygt hälften av rederierna vara bokningsbara on line och allteftersom tillkommer fler rederier, säger Globetrotters chef Anders Svensson.
 
Globetrotters bokningsläge är just nu 15 procent bättre än för ett år sedan. Inom lyxsegmentet har försäljningen fördubblats i jämförelse med förra vintern.
– Nu i vinter är Västindien fortsatt populärt men en riktig raket är Dubai, som tredubblat försäljningen i jämförelse med förra året. Dubai som kryssningsdestination lockar med sol, värme och en relativt kort flygresa, säger Anders Svensson.

Kommentarer är stängda.