Annons:

Amadeus lanserar nya tjänster

Amadeus integrerar flygbolags extratjänster som måltider, snabbare boarding och uppgradering i sitt bokningssystem.

Flygbolagen har under de senaste åren börjat använda sig av försäljning av extratjänster som måltider och uppgraderingar för att kompensera för lägre marginaler. Detta har gjort bokningsprocessen svårare för resebyråer och Amadeus lägger nu till dessa tjänster i sitt bokningssystem.
 
Cimber Sterling blir det första flygbolaget i Skandinavien att erbjuda ett utbud av extratjänster via Amadeus Ancillary Services.
 
– Vi är glada över att kunna introducera extratjänster i Amadeus eftersom det ger tydliga fördelar åt alla involverade parter. Lanseringen av en omfattande lösning för extratjänster är en milstolpe för Amadeus som distributör eftersom den gör det möjligt för flygbolagen att erbjuda alla sina tjänster även utanför den direkta kanalen. För resebyråer ger det ett tydligt mervärde att kunna söka, boka och prissätta extratjänsterna snabbt och effektivt och på så sätt erbjuda kunderna ett utförligare innehåll som speglar innehållet i den direkta kanalen, säger Janchrister Egnefors, vd Amadeus Scandinavia.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024