Annons:

Nytt pris delas ut på TUR

Nordens bästa reseföretag i alla kategorier får nu ett nytt pris på TUR-mässan.

TUR-mässan presenterar, i samarbete med Resegeometri Nordic AB, ett pris till Nordens bästa reseföretag i alla kategorier. Priset som heter The Northern Light kommer att delas ut under TUR-mässan varje år med start i år.
– Det är första gången vi delar ut ett nordiskt pris och det är på tiden att vi placerar vår region på kartan. Nordbor är ett mycket resande folk och det här gränsöverskridande priset hjälper branschen att bli starkare som en enhet, säger Jan Borg på Resegeometri Nordic AB.
 
Vinnaren utses med hjälp av Resegeometri Nordics årliga varumärkesunderökning där affärsresekunder på Nordiska företag betygsätter flygbolag, hotell, hyrbilsföretag, affärsresebyråer och betalkortsföretag. Det företag som får högst sammanvägda rekommendationer vinner det mycket exklusiva priset.
– The Northern Light är ett tungt vägande pris, 10 000 affärsresenärer har röstat fram den bästa leverantören i branschen. Det känns jättekul att dela ut det under TUR-mässan, säger Per Magnusson, mässansvarig på TUR 2011.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024