Annons:

Stipendium på 100 000 kr till konferenschef

Hedvig Wilander, konferenschef på Lindholmen Conference Centre i Göteborg, har tilldelats Kulnets utbildningsstipendium.

Konferenschef på Lindholmen Conference Centre Hedvig Wilander fick ta emot ett stipendium av Skepparholmens ordförande Göran Collert på Sveriges Hotell- och Restaurangföretagares årsmöte i Stockholm.

Bakom stipendiet på 100 000 kronor står HKC Hotels, Långholmen Hotell & Restaurang, Sjönära Möten samt Skepparholmen Konferens/Krog/Spa. Stipendiet ges till en talangfull adept i Kulnet Mentorprogram.

Kulnet Mentorprogram är inne på sitt tionde år. Numera ägs av programmet av SHR och drivs av tidningen Restauratören. Här får unga chefer i hotell- och restaurangbranschen sin egen mentor under ett år samt chans att bygga nätverk för framtiden.

Jeanne Brunner var vd för Skepparholmen Konferens/Krog/Spa och mentor i Kulnet Mentorprogram. När hon omkom i tsunamin i Thailand 2004 inrättade Skepparholmen ett femårigt stipendium om 50 000 kronor till en talangfull adept i mentorprogrammet. Detta utbildningsstipendium har genom nya donatorer utökats till 100 000 kronor.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024