Annons:

Ny vd för Kistamässan

Björn Vingård har utsetts till tillförordnad vd för Kistamässan.

Björn Vingård tillträder tjänsten som tillförordnad vd för Kistamässan omgående. Samtidigt inleds rekryteringen av en ordinarie vd.

– Mässor, möten och personliga kontakter är framgångsrika kanaler för kommunikation, Det finns två parallella spår: den digitala tekniken, som skapar de snabba kontakterna och mässor och events, som skapar de långsikta relationerna, säger Björn Vingård.

– Vi är mycket glada över att Björn Vingård med sin långa erfarenhet åtagit sig det här uppdraget. Han har en kompetensprofil som är perfekt för uppdraget, säger Kistamässans styrelseordförande Jan Friedman.

Björn Vingård har inom Bonnierkoncernen bland annat varit förlagschef för Åhlén & Åkerlunds Förlag, chefredaktör för Damernas Värld, Resumé, Allt i hemmet, Sköna hem, Året Runt och nu senast Vi i Villa. Han har också varit vd för pr-byrån Jerry Bergström samt inredningsföretaget Svenskt Tenn.

– Med min långa erfarenhet från förlagsbranschen ser jag betydande synergieffekter med mässbranschen. Mässor är en intressant kanal i tidsskrifternas satsning på att utveckla sina varumärken. Affärsutveckling är ett av de verksamhetsområden inom Kistamässan som jag kommer att prioritera, säger Björn Vingård.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024