Annons:

Svenska Möten belönade av Svanen

Svenska Möten tilldelas ett särskilt diplom för sitt miljöarbete.

För insatserna att Svanencertifiera samtliga konferensanläggningar får Svenska Möten ett särskilt diplom av Svanen.
 
– Vi är stolta över diplomet som är en stor belöning för oss och våra anläggningar. Att Svanenmärka alla våra anläggningar var ett tufft men lyckosamt arbete, säger Johan Fägerblad, vd på Svenska Möten.
 
Mellan 2008 till 2010 genomförde Svenska Möten den största Svanenmärkningen i mötesbranschen hittills. Närmare 100 mötesanläggningar hade efter knappt ett och halvt års intensivt arbete nya eller uppdaterade Svanenmärkningar. På rekordkort tid lyckades samtliga medlemsanläggningar runt om i Sverige genomgå det omfattande förändringsarbetet för att uppfylla Svanens riktlinjer för energi-, kemikalie- och vattenförbrukning. Det har lett till stora besparingar i el och värme och ett avstamp för fortsatt miljöarbete.
– Vi tar vår miljöprofil på fullaste allvar och är stolta över att våra medlemsanläggningar är engagerade. Svanenmärkningens krav höjs hela tiden och vi har ambitionen att fortsätta driva utvecklingen framåt. Bland våra anläggningar finns det dem som gått flera steg längre och blivit klimatpositiva, säger Johan Fägerblad.
 
Johan Fägerblad tog emot diplomet av Ragnar Unge, vd för Svanen, och Yvonne Ingman från Svensk Handel, vice ordförande i styrelsen för Svanen, i samband med Smaka på Stockholm.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024