Annons:

Barbados skriver avtal med Rihanna

Popstjärnan Rihanna ska bli ambassadör för Barbados som turistdestination i tre år. I augusti inleds samarbetet med en konsert på ön.

Rihanna, som sålt över än 30 miljoner album och mer än 100 miljoner singlar, ska exklusivt marknadsföra sitt hemland Barbados som turistdestination. Det treåriga samarbetet inleds med en konsert i huvudstaden Bridgetown i augusti, producerad av Barbados Turistmyndighet (BTA) och Roc Nation.
 
Som ambassadör för Barbados kommer Rihanna att marknadsföra ön genom reklamkampanjer, framträdanden och via sociala medier. Utöver konserten på Barbados kommer Rihanna att främja resandet till ön i Brasilien i samband med hennes turné där i september.
– För oss på Barbados är Rihanna känd som grannflickan som slog igenom, men ute i världen är hon en musiksensation och ett socialt fenomen. Hon är en källa till nationell stolthet och vi är mycket nöjda med att ha ingått ett marknadssamarbete med henne för att främja Barbados som turistmål, säger Barbados turistminister, Richard L. Sealy.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024