Annons:

SAS inför ny prisstruktur

SAS ändrar sin prisstruktur på biljetter till Frankfurt, Amsterdam, Bryssel, London och Helsingfors. Ett antal enkelbiljetter försvinner i ekonomiklass medan tur och retur-biljetter med rabatter införs.

Från den 8 juni har SAS lagt om prisstrukturen till ett antal resmål i Europa. Tidigare fanns biljettklasserna O och T, som var de allra billigaste biljetterna. Enkelbiljettsklassen försvinner nu och i fortsättningen finns bara returbiljetter. I stället erbjuder SAS en returrabatt på upp till 18 procent, skriver Check-in.dk.
 
– Det är primärt fritidsresande som utnyttjar de pristyper vi kallar ”European majors”, vilket innebär de stora fritidsdestinationerna. Vi har bland annat gjort det för att matcha Lufthansas prisstruktur på Frakfurt-rutten och tror att det är en produkt som kommer att bita sig fast, säger Per Møller Jensen, vd för brand, marketing och Eurobonus hos SAS.
 
Resebyråerna är inte lika uppspelta utan poängterar att de nya pristyperna kräver en minimumvistelse på resmålet för att rabatten ska uppnås.

Kommentarer är stängda.