Annons:

Jesper Söderström ny vd på Amadeus Scandinavia

Amadeus Scandinavias nuvarande marknadschef Jesper Söderström har utsett till ny vd när Janchrister Egnefors lämnat företaget efter 13 år.      

– Det är ett stort förtroende jag har fått och som jag känner lika stort ansvar inför. En hel del förändringar har skett under de år jag har jobbat inom reseindustrin, även hos Amadeus. Att leda företaget och hjälpa det att ta tillvara på dessa och kommande förändringar i branschen är ett arbete jag ser fram emot, säger han i en pressrelease.
 Han har arbetat inom reseindustrin sedan 1992. Mellan 2005 och 2009 ansvarade Jesper Söderström för det globala affärsområdet lågkostnadsflygbolag på Amadeus IT Group.
De senaste två åren har han arbetat som marknadschef för Amadeus Scandinavia. I denna roll har Jesper Söderström ansvarat för bland annat etablering och ledning av produkt- och tjänsteportföljen, samt företagets kanalstrategi och varumärkesbyggande.
– Jesper är en resultatdriven människa med den rätta kombinationen av energi, erfarenhet och ledaregenskaper. Dessutom har han en bevisad förmåga att bygga långvariga och lönsamma relationer både inom företag och med kunder och andra samarbetspartner, något som är minst lika viktigt, säger Holger Taubmann, Vice President Northern, Eastern, Central & Southern Europe (NECSE) på Amadeus.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024