Annons:

Selma Spa och Fotografiska nominerade till Trip Global Award

Nomineringarna till Rese- och Turistnäringen i Sveriges pris Trip Global Award för bästa upplevelse är nu officiella.

Bland de nominerade till priset för Den bästa upplevelsen i Sverige återfinns också Kosta Boda Art Hotel, Astrid Lindgrens Värld, Stockholm Adventures, Skansen, Kungsleden och Junibacken. Det är fjärde gången som priset Trip Global Award ska delas ut. Vinnaren meddelas den 20 oktober på Svenska Turistgalan och bakom priset står Rese- och Turistnäringen i Sverige, RTS.
 
– Det är roligt att se så varierande nomineringar. Precis som förra året har allt från kultur till vildmarksäventyr valts ut. Vi kan också konstatera att turistmål baserade på unik svensk kultur, tradition och natur, starkt bidrar till Sveriges attraktionskraft som turistland, säger Jan Lundin, vd på RTS.
 
Juryn består av cirka 30 researrangörer från Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Italien, Frankrike, England och Ryssland. Fjolårets vinnare var Göta Kanal Rederi.
 
– Enligt vår prognos kommer antalet turister från utlandet att öka med 80 procent fram till år 2020. För att vi ska möta denna utmaning är det viktigt för oss att veta vilka typer av upplevelser som våra utländska besökare gärna åker till. Genom vår utmärkelse kan vi lyfta fram internationellt framgångsrika upplevelser i Sverige, vilka kan tjäna som förebilder för andra entreprenörer, säger Jan Lundin.
 
Nominerade till Trip Global Award 2011
Astrid Lindgrens Värld
Junibacken
Fotografiska
Sthlm Adventures
Skansen
Selma Spa
Kosta Boda Art Hotel
Kungsleden

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024