Annons:

Arlanda hämtar chef från Bromma

Kjell-Åke Westin blir ny flygplatschef för Arlanda flygplats och lämnar därmed motsvarande post på Bromma flygplats.

Swedavia tillsätter tjänsten som flygplatsdirektör på Arlanda med Kjell-Åke Westin, i dag flygplatschef på Bromma flygplats. Westin har över 30 års erfarenhet från olika roller inom flyget och har bland annat varit vd för Skyways Express samt vd och flygplatschef för Örebro flygplats.
 
– Kjell-Åke har de egenskaper vi letat efter när vi sett till flygplatsens fortsatta utveckling. Ett framgångsrikt Stockholm Arlanda lägger grunden för såväl Swedavia som för Sveriges fortsatta tillgänglighet och tillväxt, säger Torborg Chetkovich, koncernchef Swedavia.
 
Kjell-Åke Westin tillträder sin nya tjänst den 10 september i direkt anslutning till att nuvarande flygplatsdirektör går vidare mot uppdrag utanför Swedavia. Tillförordnad flygplatsdirektör för Bromma Stockholm Airport blir samtidigt Agnetha Marcks von Würtemberg.
 
– En otroligt spännande utmaning och ett stort ansvar. Min ambition är att tillsammans med flygbolag och andra aktörer stärka flygplatsens förutsättningar och bidra till lösningar som underlättar resenärernas vardag, säger Kjell-Åke Westin.

Kommentarer är stängda.