Annons:

Svenska staten väljer SAS, Norwegian och Malmö Aviation

Alla tre stora spelarna inom inrikesflyget SAS, Norwegian och Malmö Aviation får fortsatt förtroende i statens flygupphandling.

SAS får uppdraget att flyga svenska statens medarbetare på samtliga inrikeslinjer som SAS trafikerar. För SAS är de statliga inrikesavtalen värda 340 miljoner kronor tillsammans.
 
Norwegian får fortsatt förtroende att flyga statens anställda till och från Stockholm, Luleå och Umeå. I årets upphandling tillkommer även Göteborg, Malmö och Visby.
Det statliga avtalet är för Malmö Aviations del värt cirka 300 miljoner, vilket gör staten till flygbolagets enskilt största kund. Det omfattar inrikesresande på deras linjer från Bromma till Malmö, Göteborg och Umeå.
Avtalen gäller ett år och sträcker sig fram till 30 september 2012, med option på förlängning ett år. Upphandlingarna har genomförts av Försvarsmaktens logistik, FMLOG, samt av Kammarkollegiet och avtalen gäller för cirka 265 stycken myndigheter, verk, högskolor, universitet, museum och teatrar runt om i Sverige.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024